Den fjerde dyktige

Den første dyktige ble ansatt i juni 2015. Hun arbeider med å etablere Pbok.no

Den andre dyktige i desember 2015. Hun arbeider også med å etablere Pbok.no

Den tredje dyktige ble ansatt i januar 2016. Hun er utleid til tredjepart et sted i Sogn og Fjordane.

Den fjerde dyktige ble ansatt i mars 2016. Han er utleid til tredjepart et sted i Buskerud.

2016-03-10 Brev til Politi og Skattevesen Ans4 Anonymisert

Som bemanningsselskap har nå Plog AS etablert en bærekraftig forretningsmodell som kan skaleres opp. Hvem ønsker å bli den neste ansatte i Plog AS? Hvilke andre selskaper ønsker følge Plog sitt eksempel og bidra til at verdigheten til de lengeværende gjenopprettes?

Verken arbeidsgiver eller arbeidstakere har så langt fått anledning til å betale skatt og avgifter. Er det svart arbeid? Nei, det er helt hvitt. Alt skjer i full åpenhet. Vi har ingen hemmeligheter for myndighetene. Anonymiseringen du ser på denne nettsiden er kun for å beskytte de ansatte overfor media/offentligheten, og ikke overfor skatte- eller justismyndigheter.

Hvorfor anmeldes ikke Plog AS slik utlendingslovens §108 krever? Kan det tenkes at skatte- og justismyndigheter er litt utrygge på om de selv følger loven? I så fall plikter de å sørge for å endre praksis umiddelbart slik at det ikke er tvil lengre. Ønsker myndighetene (mot formodning) å drive sin forvaltning i gråsonen av norsk lovverk, er det domstolene sin rolle å belyse denne gråsonen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *