Bemanningsforetak

Politiet har gjort noen vurderinger vedrørende «almenne hensyn», men velger holde disse vurderingene hemmelige slik at vi blir overlatt til spekulasjoner omkring dette. Hvorfor ble Solabakeren bøtelagt, men ikke Plog? Plog’s interne notat kan kanskje kaste lys over noen av vurderingene, men vi er stort sett overlatt til spekulasjoner omkring dette.

Dette er bakgrunnen for at jeg ser meg nødt til å starte et bemanningsforetak. Plog’s egne ressurser strekker ikke til for å holde mange i arbeid over tid. Men med hjelp av det konkurransefortrinn vi har fått ved at vi ikke får betale skatt, bør det være en åpning for å tjene penger i form av bemanningsforetak, slik at vi kan nå frem til en rettslig prøving av saken.

2015-10-20 Melding til arbeidstilsynet om bemanningsforetak

2015-10-20 Brev til Politiet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *